Rapportera Flygtid

Rapportera din flygtid 2015

För att kunna flyga som pilot inom FFK måste du löpande skicka in kopior på ditt certifikat, SEP(land), medical och rapportera din motorflygtid en gång per år.

Enklast och snabbaste sättet att rapportera din flygtid är att logga in och uppdatera dina uppgifter direkt till Kårstaben. Du loggar in med ditt medlemsnummer eller mailadress och dina 4-sista siffror i personnumret som lösenord.

  Logga in

(Hör av dig till Kårstaben på telefon 021-440 3300 om du har problem med inloggningen)

 
Om du inte kan logga in kan du istället använda formuläret nedan för att skicka ett mail med dina flygtider.

Län & Flyggrupp

Län: Flyggrupp

Namnuppgifter


Flygtid 2015


Om du flyger rote inom FFK

Bilagor:

Du kan lägga till 2 bilagor till ditt meddelande Ex.vis kopior på certifikat och medical. (Storlek max 5 mb per bilaga):

OBSERVERA att ett ”mobilfoto” på handlingar inte är godkänt! Skicka alltid in en skannad kopia på handlingen för att undvika problem.

Godkännande*

Genom att klicka i den här markeringen godkänner du att FFK använder dina uppgifter inom organisationen och för att uppfylla Transportstyrelsens krav på den operativa flygorganisationen.

Genom att klicka i den här markeringen godkänner du att alla bilder tagna med FFK:s utrustning under FFK-uppdrag tillhör FFK. Fotografen kan ej göra ekonomiska anspråk på dessa bilder.

Skriv in tecknen så vi vet att du inte är en maskin…
captcha


När du klickar på knappen skickas ett mail med dina flygtider
till Kårstaben samt länsflygchef och Cpil i ditt län.

 

Login

7 + arton =

Lost your password?