Frivilliga Flygkåren - FFK
Frivilliga Flygkåren - FFK

Ungdom

Young Pilots

Går du och sneglar upp mot himlen och önskar att det var du som flög flygplanet där uppe? Eller är du nyfiken på en ny och annorlunda upplevelse? Då har du hittat rätt. Vi upplever Sverige från ovan!

Young Pilots är en organisation för unga mellan 14 och 25 år som är nyfikna på flyg och vill träffa likasinnade. Hos oss får du möjlighet att åka på roliga sommarläger, gå utbildningar och vara med om andra spännande äventyr!

 

Vilka är vi?

Young Pilots är en del av organisationen Frivilliga Flygkåren, FFK, som genom frivillig verksamhet från luften bistår samhället och dess myndigheter med alltifrån sjöbevakning och brandflyg till eftersökning av försvunna personer och pejling av djur. Som medlem i Young Pilots har du möjlighet att utbilda dig till spanare och flyga med FFK på dessa samhällsuppdrag!

Hur jobbar vi?

Visionen är att Young Pilots ska finnas i Sveriges alla län och det är något vi jobbar för varje dag. Trots att vi är organiserade i olika län så tillhör vi alla samma gemenskap. Det betyder att även om du börjar din resa i YP Dalarna på ett sommarläger men sen flyttar för att plugga i Västerås så har du alltid någonstans att vända dig och alltid nya vänner att finna. Gemenskapen står i stort fokus hos oss och alla är välkomna precis som de är!

Medlemskap i FFK YP

Alla kan bli medlem i FFK. Är du under 25 år så blir du dessutom automatiskt medlem i Young Pilots. Som medlem får du ta del av all vår verksamhet vilket inkluderar läger, utbildningar och aktiviteter. Medlemskapet kostar 100 kr per år och innebär att du är försäkrad vid alla våra aktiviteter. Fyra gånger om året får du även vår medlemstidning FFK Nytt med spännande nyheter från flygvärlden och intressanta reportage från vår verksamhet!

Klicka här för att komma till YoungPilots hemsida >>

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Login

11 + två =

Lost your password?